Wednesday, March 25, 2009

Retro Rome


Dok moj decak mirno spava, kucu sam ostavila da miruje u svom svom haosu, zaboravila sam na telefonske pozive, kuhacu, krpu, peglu, ma ostavila sam sve po strani i uslikala nesto novo. Ljudi, da li je to moguce?! Napokon sam si dala truda da pokazem da nisam bila lenja, da sam pravila nakit.
Ne znam kako Vi uspevate, sve mame, s malom decom, da postignete sve sto treba po i van kuce, pa jos i da se bavite kreativnim radom. Ja sam jedva nekako nasla vremena za sebe i svoj ljubljeni nakit. Mada, moguce da VI imate pomoc od baka, ja je nemam, pa mi je bas komplikovano da se izorganizujem na sve mile strane.
Nadam se da ce Vam se svideti moj pogled na Rimsko carstvo. :)

11 comments:

Unknown said...

`Rimsko carstvo` je veoma uspelo!
Znas da ja nisam sklona filcu, ali ogrlica je divna. Uspela si da uklopis i ove perle koje nikako ne uspevam da `savladam`...
Poljubac za Relju!

tatamata said...

Ogrlica je heklana, nije filcana, i ovo su sljokice nasivene okolo.
Previse truda sam ulozila u nju, tako da sam odlucila da posle ovih par ogrlica koje jos treba da okacim, prelazim na mindjuse i samo mindjuse, mozda po koji prsten i privesak. Toliko od mene za sad.
Hvala.

Drangulije said...

divno izgleda ova oglica...
:)

Zorica-Filzlaus said...

Moja deca od prvog dana idu na spavanje u 19:30 tako da uvek imam par sati za sebe,bilo da se radi o opustanju u kadi,gledanju nekog filma,casi vina sa muzem ili o pravljenju nakita:)
Inace oglica je predivna!

tatamata said...

Hvala na komplimentima i savetima.
Moj Relja ide spavati u 20.00, ali to mi nista ne znaci, jer ja sam posle toga ili na fitnesu ili peglam, odn. radim neke kucne poslove, tako da mi za nakit ostane jako malo vremena. Mada, pokusavam da se malo bolje organizujem oko kucnih poslica, pa se nadam da ce mi nakit biti malo vise posao nego hobi.

Goce said...

Radovi su ti divni i vrijedni i zaista vrijedni pažnje, nadam se da će to netko zapaziti!

LEKY DO said...

Ovo je zaista prekrasno,i znam koliko vremena treba za ovakvo nesto.
Ali urednost ti je jaca strana to mi se jako dopada.
Prekrasni radovi..nastavljam pratiti rukotvorine ;).
Pozdrav!

Anonymous said...

врло занимљиво, хвала

Anonymous said...

Sjajan rad, originalna ideja !
Nadam se da ti je vec sad lakse sa bebom! Pretpostavljam da nije nimalo lako, ali uvek cujem posle od mama da zale sto nisu vise uzivale u tom periodu....

Materijal za nakit said...

Veoma je lepa i neobicna.
Uzgred dobra kombinacija boja

Michael said...

Greeat blog